Управління освіти, молоді та спорту

Засідання конкурсної комісії

29 жовтня 2020 року відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади керівника Рахнівської гімназії.
На засіданні члени конкурсної комісії розглянули питання:
1. Про затвердження порядку денного засідання комісії з проведення конкурсу на посаду керівника Рахнівської гімназії Дунаєвецької міської ради.
2. Про дотримання норм Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради, затвердженого рішенням сімдесят першої (позачергової) сесії міської ради VII скликання від 28.05.2020р. №2-71/2020р.
3. Про розгляд документів, поданих претендентом на участь у конкурсі на посаду керівника Рахнівської гімназії Дунаєвецької міської ради та допуск/недопуск їх до етапів конкурсного відбору.
4. Про делегування представників від конкурсної комісії для ознайомлення кандидата із закладом освіти та затвердження графіка знайомства претендента із закладом.
5. Про затвердження дати та часу проведення етапів конкурсного відбору та встановлення тривалості проведення тестування на посаду керівника Рахнівської гімназії Дунаєвецької міської ради.
6. Про розгляд і затвердження ситуаційних завдань для перевірки професійних компетентностей та їх оцінювання.
Подано одну заяву. До наступного етапу конкурсу допущено одного конкурсанта.
03 листопада 2020 року відбудеться знайомство кандидата на посаду керівника закладу освіти з закладом освіти та колективом.
Наступні етапи конкурсу:
– 06.11.2020 року о 10:00 І етап конкурсного відбору на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради (тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та вирішення ситуаційного завдання).
– 06.11.2020 року о 11:00 ІІ етап конкурсного відбору на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради (презентація програми розвитку закладу освіти і надання відповідей на запитання членів комісії).

Протокол засідання комісії <Переглянути / Завантажити>
Перелік ситуаційних завдань та критерії оцінювання <Переглянути / Завантажити>
Примірний перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти <Переглянути / Завантажити>

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *