Управління освіти, молоді та спорту

Навчально-польові збори

З метою закріплення знань, умінь та навичок учнів з навчального предмету «Захист Вітчизни», визначення рівня їх готовності до військової служби в Збройних Силах України та інших військових формуваннях України з 24 по 26 квітня проводилися навчально-польові збори одинадцятикласників.
Під час польових зборів юнаки здавали нормативи з вогневої підготовки, тактичної підготовки, з основ медичних знань, прикладної фізичної підготовки та з цивільного захисту.
На третій день кожен з учасників польових зборів виконав вправу №1 бойових стрільб з автомата Калашнікова на базі девʼятнадцятої окремої ракетної бригада (19 ОРБр, в/ч А4239) частини у м. Хмельницькому. На цьому завершальному етапі більшість учнів продемонстрували високу і якісну вогневу підготовку.
Заняття з учнями, які вивчають предмет «Захист Вітчизни» за курсом дівчат проводились на базі Дунаєвецької Центральної районної лікарні та на базі навчальних закладів з використанням інформаційно-комунікаційних технологій та залученням медичних працівників, за їх згодою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *