Управління освіти, молоді та спорту

“Чарівне місто позашкілля”

15 вересня комунальний заклад Дунаєвецької міської ради «Будинок творчості школяра» зібрав активних і творчих дітей громади, гостинно відчинивши двері для всіх тих, хто прагне удосконалення, пошуку нового, хто вміє фантазувати, мріяти, веселитись, співати і танцювати.
«Чарівне місто позашкілля» об′єднало вихованців гуртків, клубів та творчих об′єднань креативними, сучасними фотозонами, інтерактивними локаціями, де кожен спробував бути юним шумахером на картингу чи художником на асфальті, блогером ЮНПРЕС чи мультяшним героєм, фотомоделлю чи відео оператором…
А ще було класне дозвілля: весела музика, конкурси, катання на роликах, скейтбордах, самокатах, гіроскутерах. Неабияк прикрасив свято анімаційний персонаж ведмедик Тедді, з яким кожен хотів сфотографуватись. І все це-на свіжому повітрі та з дотриманням соціального дистанціювання.
Педагогічному колективу приємно було бачити гуртківців після вимушеної перерви, щоб зайнятися справою, яка їм до душі. І не менш приємно було зустріти нових вихованців, які прийшли вперше і їм, щоб займатися в гуртках потрібно багато завзяття, натхнення, творчості, допитливості і бажання.
Перший дзвоник сповістив про те, що «Будинок творчості школяра» запрошує хлопчиків та дівчаток на заняття Творчості, Добра, Мудрості і Краси.
Тож, шановні діти та батьки! Завітайте, ознайомтесь та оберіть цікавий напрямок додаткової освіти для гармонійного розвитку і змістовного дозвілля дитини! Керівники гуртків вас гостинно зустрінуть та докладуть свій педагогічний досвід, знання, наполегливість, ентузіазм для того, щоб навчання було наповнене творчістю, цікавими зустрічами, новими перемогами та досягненнями вихованців, які завжди гідно представляли б талановиту Дунавеччину не лише на обласному рівні, але й у всеукраїнських та міжнародних заходах, щоб кожна дитина реалізувала своє право на повноцінну різносторонню освіту, навчаючись у закладі позашкільної освіти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *