Управління освіти, молоді та спорту

«Великодня писанка» онлайн

Традиційним символом Великодня вважається писанка. Особливо це свято люблять діти, оскільки можна проявити свої творчі здібності при виготовленні святкових писанок. Тож, за ініціативи управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради було проведено міський відкритий конкурс «Великодня писанка» у форматі онлайн. Учні закладів загальної середньої освіти, в умовах карантину, мали можливість зробити писанку-побажання, виконану у традиційній манері чи в інших техніках виконання у себе вдома. Сам конкурс проходив у ІІ етапи:
І етап – в закладі загальної середньої освіти (до 13 квітня);
ІІ етап – міський у форматі онлайн-голосування (до 17 квітня)
Конкурсанти надсилали педагогам-організаторам світлини власних писанкових робіт. Найактивнішими учасниками конкурсу були учні Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 та Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія». З більше сотні світлин дитячих виробів, двадцять ввійшли до другого туру. Переможця визначали шляхом голосування. Інтрига – хто ж переможе, була до останньої хвилини. Тож організатори вирішили розширити кількість призерів, враховуючи підтримку та вимоги до конкурсних робіт.
Призи – великодні кошики до свята отримають учениця Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» Завальська Софія та учениця Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Гребенюк Влада.
Вітаємо переможців та щиро дякуємо усім учасникам конкурсу!
Зі світлим святом Великодня! Нехай ваші серця наповнюються світлими почуттями віри, надії та любові. Щоб у вашому домі завжди панували благополуччя, добробут і радість!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *