Управління освіти, молоді та спорту

Встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки

З 11 лютого 2022 року рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Хмельницької області встановлюється «червоний» рівень епідемічної небезпеки.
На «червоному» рівні епідемічної забороняється:
• робота закладів громадського харчування, окрім адресної доставки та замовлень навинос;
• робота ТРЦ та інших розважальних закладів, кінотеатрів, театрів тощо;
• робота закладів освіти, окрім дитячих садків і початкових класів шкіл;
• робота непродовольчих ринків і магазинів, спортзалів, басейнів і фітнес-центрів;
• проведення масових заходів, окрім офіційних спортивних заходів і матчів командних ігрових видів спорту без глядачів;
• робота закладів культури, окрім історико-культурних заповідників, проведення кіно- та відеозйомки.
Обмеження червоного рівня не будуть застосовуватися за умови наявності у всіх учасників (відвідувачів), працівників та організаторів масових заходів, у тому числі релігійних, працівників кінотеатрів, театрів, музеїв чи інших культурних закладів, розважальних закладів, ТРЦ, закладів громадського харчування, ринків, спортзалів та басейнів «зеленого» COVID-сертифікату.
Всі працівники закладів освіти громади мають «зелений» COVID-сертифікат, тому заклади дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти працюють у звичному режимі.
Управлінням освіти, молоді та спорту щоденно проводиться моніторинг стану захворювання учнів закладів загальної середньої освіти. Рівень захворюваності контрольований, не критичний, динаміки щодо збільшення не спостерігається.
Враховуючи ситуацію, що складається із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID-19, у закладах освіти вживаються додаткові обмежувальні протиепідемічні заходи задля безпеки всіх учасників освітнього процесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *