Управління освіти, молоді та спорту

Вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні

20 лютого в закладах загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ОТГ проведено заходи, присвячені вшануванню пам’яті полеглих Героїв Небесної Сотні: полілоги про цінності, за які віддали життя Герої Небесної Сотні; уроки мужності та демократії «Нескорені, чиї душі на небесах …», «Герої не вмирають», «Небесна сотня. Вони боролися за європейське майбутнє України» за участі представників подій Революції гідності; фотовиставки «В обꞌєктиві памꞌяті Євромайдан», «Палаючі серця на чорній бруківці»; тематичні зустрічі, присвячені вшануванню подвигу учасників Революції Гідності.
Для учнів 9-11 класів організовано перегляд та обговорення документальних фільмів «Небесна Сотня. Зима, що нас змінила», «Революція Гідності», «Переломний момент: Війна за демократію в Україні».
Учні ЗЗСО та вихованці закладів позашкільної та дошкільної освіти також доєднались до шостої щорічної всеукраїнської тихої акції вшанування Героїв Небесної сотні «Ангели пам‘яті», розвішуючи білих паперових ангелів, як символ розстріляних мирних людей та пам’ять про героїчну сотню, яка зробивши перший крок, журавлиним ключем полинула у вирій вічності, ставши Янголами-охоронцями на небі. І кожен українець має памꞌятати, що саме завдяки учасникам подій на Майдані Незалежності, Героям Небесної Сотні ми не втратили державність і маємо шанс щодня ставати кращими!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *