Управління освіти, молоді та спорту

Вітаємо з успішним проходженням фінального етапу СЕРТИФІКАЦІЇ – 2022!

Сертифікація – це шлях до розкриття особистого та професійного потенціалу педагога. Це можливість виявити свої слабкі та сильні сторони і зрости професійно.
Цього року Державна служба якості освіти України визначила пороговий бал за результатами вивчення практичного досвіду роботи вчителів – 122 бали (максимальна кількість балів – 160). Серед 49 учителів початкових класів Хмельниччини, які успішно пройшли сертифікацію-2022, 4 учителі початкових класів ЗЗСО Дунаєвеччини:
Ковальчук Алла Володимирівна, учительметодист Дунаєвецького ліцею №3;
Стиран Наталія Миколаївна, старший учитель Дунаєвецького ліцею №3;
Сварчевська Алла Антонівна, учитель Дунаєвецького ліцею №4;
Вужицька Тетяна Степанівна, учитель Рахнівської гімназії.
Серед 52 вчителів України, які отримали максимальні 160 балів за вивчення практичного досвіду роботи, і наш педагог – учитель початкових класів Дунаєвецького ліцею №3, Ковальчук Алла Володимирівна, що свідчить про високий рівень підготовки.
Успішне проходження сертифікації зараховується як проходження чергової або позачергової атестації педагогічним працівником з присвоєнням відповідної кваліфікаційної категорії та/чи педагогічного звання. Учитель, який пройшов сертифікацію, отримує щомісячну доплату в розмірі 20% посадового окладу (ставки заробітної плати) пропорційно до обсягу педагогічного навантаження протягом строку дії сертифіката (3 роки)
Надихайтесь та мотивуйте інших, будьте активними учасниками якісних змін в освіті!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *