Управління освіти, молоді та спорту

Делегація з Тернопільщини

21 березня делегація у складі представників органів місцевого самоврядування Тернопільщини відвідали Дунаєвецьку міську громаду. Мета візиту — ознайомлення з кращими практиками основних напрямків роботи громади. Міський голова Веліна Заяць ознайомила учасників заходу з роботою міської ради та громади в цілому.
Начальник управління освіти, молоді та спорту Володимир Колісник проінформував про роботу освітньої галузі, представив структуру управління освіти, ознайомив гостей з особливостями роботи методичного кабінету в умовах децентралізації акцентувавши увагу на тісній співпраці з ОТГ Дунаєвецького району. Дуже цікавою та корисною для учасників зібрання була інформація щодо роботи навчально-методичного центру по збору та систематизації кращих практик управління освітою. Кожен учасник в подарунок отримав посібник з ефективного управління освітою в об’єднаних територіальних громадах «Нова школа у нових громадах».
По завершенню робочого візиту учасник відвідали Дунаєвецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, де прийняли епізодичну участь у тренінгу вчителів 1-х класів Нової української школи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *