Управління освіти, молоді та спорту

День Центру ПРПП у Рахнівській гімназії: проєктуємо освітню траєкторію професійного розвитку педагога

Сучасний педагог отримує професійні знання, уміння, навички, компетенції в системі неперервної освіти, яка передбачає не тільки підвищення кваліфікації, перепідготовку, а й стимулювання постійної самоосвіти для успішної життєдіяльності в умовах, що постійно змінюються.
Саме тому, метою Дня Центру професійного розвитку педагогічних працівників у Рахнівській гімназії, проведеного 13 березня, стало визначення напрямів індивідуальної освітньої траєкторії професійного розвитку педагогічного працівника в системі безперервної освіти.
Завдяки командній роботі, партнерській взаємодії педагоги удосконалювали свої знання Професійного стандарту учителя щодо трудових функцій, професійних ролей вчителя НУШ, його індивідуального освітнього маршруту, моделювали власний професійний маршрут, вивчали інструментарій побудови траєкторії професійного зростання. Традиційно, додатком до зустрічі стала тека з корисними наочними матеріалами, які поповнять методичну скарбничку Рахнівської гімназії.
Методичні активності від консультантів Центру ПРПП сприяли розвитку творчого потенціалу педагогів, вдосконаленню їх професійних компетентностей, збагаченню досвіду новітніми ідеями, трендами навчання та виховання. Адже, головне в діяльності кожного педагога – не стояти на місці, завжди розвиватись та прагнути кращого.
Віримо, що ми впораємося, витримаємо, переживемо, переможемо!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *