Управління освіти, молоді та спорту

Державна служба якості освіти пропонує онлайн-курс «Управління якістю освіти в школі»

10 вересня на платформі Prometheus стартував онлайн-курс «Управління якістю освіти в школі». 2911 слухачів уже розпочали чотиритижневе навчання.
Державна служба якості освіти створила цей курс для керівників закладів загальної середньої освіти та їхніх заступників, щоб сприяти вдосконаленню управлінських процесів у школах та, як наслідок, підвищенню якості освітньої діяльності.
Курс містить відеолекції, конспекти до них, додаткові матеріали для слухачів, ментальні карти й інтерактивні завдання, які допоможуть директорам налагодити управлінські процеси у своїх закладах так, щоб ефективно функціонувала внутрішня система забезпечення якості освіти, були вмотивованими педагоги, розвивалося освітнє середовище, а учні щодня із задоволенням ішли до школи та демонстрували гарні результати навчання.
Онлайн-курс допоможе керівнику провести якісне самооцінювання закладу, підготуватися до інституційного аудиту та використати його результати з максимальною користю для школи.
Навчання триває чотири тижні та складається з 11-ти модулів. Після успішного закінчення курсу учасники отримають сертифікат, що підтверджує підвищення кваліфікації обсягом 30 год. (1 кредит ЄКТС). Для отримання сертифіката потрібно набрати 71 бал зі 100 можливих за результатами поточного та підсумкового тестування.
Реєстрація на онлайн-курс діє постійно. Усі охочі можуть долучитися до навчання у будь-який момент. Посилання: https://courses.prometheus.org.ua/…/course-v1…/about
Онлайн-курс створений за підтримки ініціативи «Система забезпечення якості освіти», що впроваджується в межах проєкту «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe). «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) є проєктом міжнародної технічної допомоги, що реалізується компанією Alinea International та фінансується Урядом Канади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *