Управління освіти, молоді та спорту

Дунаєвчани підкорюють хімічний олімп

Значення хімії в житті людини дуже важко переоцінити, адже ці процеси оточують нас всюди: починаючи від елементарного приготування їжі і закінчуючи біологічними процесами в організмі. Ставитися байдуже до цієї науки неможливо: стільки суперечливих відкриттів не відбувалося ні в якій іншій галузі знань. Але не кожному вдається підкорити цей предмет. 11 лютого 2023 року на базі Хмельницького національного університету було проведено ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з хімії. Дунаєвеччину в цей нелегкий для країни час представляли:
– Купчик Ганна Олегівна, учениця 8 класу Дунаєвецького ліцею №4 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області (вчитель Романчишена Надія Петрівна);
– Осіпова Ростислава Русланівна, учениця 9 класу Дунаєвецького ліцею №1 Дунаєвецької міської ради Хмельницької області (вчитель Іванова Неоніла Романівна).
ІІІ етап Всеукраїнської олімпіади з хімії проводився у два тури: теоретичного та експериментального, під час яких учасники виконували розрахункові задачі різного рівня складності та задачі на уявний хімічний експеримент.
Вітаємо Купчик Ганну, ученицю 8 класу Дунаєвецького ліцею №4, яка посіла ІІ місце у ІІІ етапі Всеукраїнських олімпіад з хімії. Дякуємо педагогу-наставнику за якісну підготовку учениці!
Дякуємо батькам за підтримку та розвиток здібностей юних хіміків. Бажаємо учасникам, переможниці та їх учителям подальших перемог! Працюємо на український освітній фронт!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *