Управління освіти, молоді та спорту

Засідання конкурсної комісії

03 липня 2020 року відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад керівників Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №4, Великожванчицької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Лисецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Миньковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Рахнівського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, ДНЗ», Вихрівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Залісецького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІ ступенів, ДНЗ», Січинецького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІ ступенів, ДНЗ».
На засіданні члени конкурсної комісії розглянули питання:
1. Про затвердження порядку денного засідання комісії з проведення конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради.
2. Про дотримання норм Положення про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради, затвердженого рішенням сімдесят першої (позачергової) сесії міської ради VII скликання від 28.05.2020р. №2-71/2020р .
3. Про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради та допуск/недопуск їх до етапів конкурсного відбору.
4. Про делегування представників від конкурсної комісії для ознайомлення кандидатів із закладами освіти та затвердження графіків знайомства претендентів із закладами.
5. Про затвердження дати та часу проведення етапів конкурсного відбору та встановлення тривалості проведення тестування на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради.
6. Про розгляд і затвердження ситуаційних завдань для перевірки професійних компетентностей та їх оцінювання.
7. Про обрання лічильної комісії для організації проведення відкритого голосування з визначення переможців конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради.
Подано всього 12 заяв. До наступного етапу конкурсу допущено 12 конкурсантів, а саме:
– Дунаєвецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 – Свистяк Володимир Миколайович;
– Дунаєвецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №4 – Каліновська Оксана Володимирівна;
– Великожванчицька ЗОШ І-ІІІ ступенів – Келащук Лілія Анатоліївна, Галянт Зінаїда Олександрівна, Лізвінська Світлана Сергіївна;
– Іванковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів – Куровська Оксана Миколаївна;
– Лисецька ЗОШ І-ІІІ ступенів – Пиндик Віктор Юрійович;
– Миньковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів – Чумак Володимир Петрович;
– Вихрівська ЗОШ І-ІІ ступенів – Романишина Альона Анатоліївна;
– Залісецький НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів, ДНЗ» – Воловцов Володимир Іванович, Чумак Наталія Вікторівна;
– Січинецький НВК «ЗОШ І-ІІ ступенів, ДНЗ» – Надвірняк Аліна Миколаївна.

7-8 липня 2020 року відбудеться знайомство кандидатів на посади керівників закладів освіти з закладами освіти та колективами.
Наступні етапи конкурсу:
– 16.07.2020 року о 10:00 І етап конкурсного відбору на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради (тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та вирішення ситуаційного завдання).
– 16.07.2020 року о 13:00 ІІ етап конкурсного відбору на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради (презентації програм розвитку закладів освіти і надання відповідей на запитання членів комісії).

Протокол засідання комісії <Переглянути / Завантажити>

Перелік ситуаційних завдань та критерії оцінювання <Переглянути / Завантажити>

Відео конкурсу <Переглянути>

Додатки <Переглянути>

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *