Управління освіти, молоді та спорту

Засідання конкурсної комісії

16 липня 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантних посад керівників: Дунаєвецького навчально-виховного комплексу «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» Дунаєвецької міської ради, Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів Дунаєвецької міської ради, Зеленченської гімназії Дунаєвецької міської ради.
На засіданні члени конкурсної комісії розглянули питання:
1. Про затвердження порядку денного засідання комісії з проведення конкурсу на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради.
2. Про дотримання норм Положення про конкурс на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради, затвердженого рішенням сімдесят першої (позачергової) сесії міської ради VII скликання від 28.05.2020р. №2-71/2020р.
3. Про розгляд документів, поданих претендентами на участь у конкурсі на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради та допуск/недопуск їх до етапів конкурсного відбору.
4. Про делегування представників від конкурсної комісії для ознайомлення кандидатів на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради із закладами освіти та затвердження графіка знайомства претендентів із закладами.
5. Про затвердження дати та часу проведення етапів конкурсного відбору та встановлення тривалості проведення тестування на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради.
6. Про розгляд і затвердження ситуаційних завдань для перевірки професійних компетентностей та їх оцінювання.
На участь у конкурсі подано три заяви. До наступного етапу конкурсу допущено трьох конкурсантів.
30 липня 2021 року відбудеться знайомство кандидатів на посаду керівників з закладами освіти та колективами, а саме:
– Дунаєвецький НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» Дунаєвецької міської ради – 30.07.2021р., 11.00 год.;
– Зеленченська гімназія Дунаєвецької міської ради – 30.07.2021р., 10.00 год.;
– Іванковецька ЗОШ І-ІІІ ступенів Дунаєвецької міської ради – 30.07.2021р., 12.00 год.
Наступні етапи конкурсу:
– 06.08.2021 року о 9.00 І етап конкурсного відбору на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради (тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та вирішення ситуаційного завдання). Місце проведення: Дунаєвецький НВК «ЗОШ I-III ступенів, гімназія».
– 06.08.2021 року о 10.00 ІІ етап конкурсного відбору на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради (презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти і надання відповідей на запитання членів комісії). Місце проведення: Дунаєвецький НВК «ЗОШ I-III ступенів, гімназія».
Протокол засідання комісії та додатки <Переглянути / Завантажити>
Перелік ситуаційних завдань та критерії оцінювання <Переглянути / Завантажити>
Примірний перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти <Переглянути / Завантажити>

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *