Управління освіти, молоді та спорту

Захід до Дня Збройних сил України

З нагоди відзначення Дня Збройних Сил України – свята хоробрих військовослужбовців, завдяки незламному духу яких ми живемо під мирним небом, за підтримки управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради, в Дунаєвецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 відбувся святковий концерт Кам’янець-Подільского військового духового оркестру 201 навчального центру головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України під керівництвом військового диригента, майора, Андрія Жарія.
Ідейним натхненником цього патріотичного заходу став подільський поет-пісняр, заслужений діяч естрадного мистецтва України, Микола Флінта, який займається волонтерською діяльністю, неодноразово з концертами буває на сході держави, відвідує військові частини та шпиталі, а також активно працює з учнівською молоддю. Саме завдяки його ініціативі юні волонтери закладів загальної середньої освіти громади неодноразово підтримували «АРМІЮ SOS», що координує зусилля народу з допомоги військовим України.
Учасниками святкового дійства були педагоги та учні школи. Концертна програма військового оркестру, музичні композиції та пісні у виконанні солістів Петра Підлісного та Лілії Харкавꞌюк торкнулися душі і серця кожного присутнього. М.Флінта подарував закладу власні збірки поезій, закликавши молодь до єдності та привітавши присутніх з прийдешнім Днем Збройних Сил України.
В рамках свята, за особистий внесок у здійсненні волонтерських ініціатив, пропаганду військово-патріотичної пісні, подяками Центру морально-психологічного забезпечення Збройних Сил України були нагороджені директор комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Міський культурно-мистецький, просвітницький центр» Морозов М.О. та учитель музичного мистецтва Рахнівського НВК «ЗОШ І-ІІІст. ДНЗ» Мельник А.А.
Зі словами щирої вдячності до військового оркестру та поета-земляка М.Флінти звернулись директор Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 Сікора М.М. та методист МК Ковальчук М.П., побажавши творчих успіхів та натхнення.
Це було справжнє свято патріотизму і творчості, яке обꞌєднало учнів, військових, усіх, хто тілом, серцем і душею відчуває свою відповідальність і причетність до захисту України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *