Управління освіти, молоді та спорту

Знання у сфері оподаткування – учням!

З метою поглиблення знань учнів у сфері оподаткування, фінансової грамотності, формування економічної компетентності управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради започаткована нова практика активної співпраці закладів загальної середньої освіти громади з Дунаєвецьким управлінням Державної податкової служби у Хмельницькій області. Адже майбутні громадяни нашого суспільства повинні розуміти важливість наповнення державної скарбниці та бути свідомими платниками податків.
14 листопада до учнів Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІст. №2 завітала начальник управління Баранюк Наталія Василівна. Вона ознайомила старшокласників із складовими частинами податків і зборів, їх видами і основними ознаками, зобов’язаннями щодо сплати податків і зборів в порядку і розмірах, установлених законом.
Учні 9-а та 9-б проявили неабияку зацікавленість, тому зустріч відбулася у вигляді дискусії.
Практика проведення таких форм роботи буде і надалі продовжена в інших закладах освіти, що дасть можливість учням довідатись більше про податки, шляхи їх використання та можливості в майбутньому відкриття власного бізнесу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *