Управління освіти, молоді та спорту

Конкурс юних експериментаторів та винахідників

Вдалим початком року для членів наукових товариств учнів «Дослідник» Дунаєвецької міської ОТГ стала участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.
Визначення результатів Конкурсу-захисту здійснювалося за трьома основними напрямками діяльності конкурсу: «Заочне оцінювання науково-дослідницької роботи», «Оцінювання навчальних досягнень з базової дисципліни» та «Захист науково-дослідницької роботи». Зокрема, 9 та 16 лютого 2020 року у м. Хмельницькому на базі Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії під час контрольних випробувань та захисту дослідницьких робіт юні науковці проявили себе як професіонали в різних галузях науки.
Цього року відстояти честь Дунаєвецької міської ОТГ на «науковому олімпі» мали змогу учні Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів, гімназія» (Маринчак Вадим, здобувач освіти 11 класу та Рейтаровський Максим, здобувач освіти 9 класу), Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 (Ющак Вікторія, здобувач освіти 11 класу).
За результатами трьох напрямків конкурсу в 2020 році переможцями ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в різних наукових секціях стали:
– секція «Математика» – Маринчак Вадим Олександрович (ІІ місце);
– секція «Англійська мова» – Ющак Вікторія Валентинівна (ІІ місце).
Бажаємо нашим талановитим дослідникам, які стали взірцем для наслідування інших учнів, в подальшому не втрачати їхнього творчого запалу та енергії для подальших відкриттів і завжди пам’ятати, що вони – світле майбутнє нашої держави!

Ірина Шендерук,
методист по роботі з обдарованою молоддю
КЗ ДМР «Будинок творчості школяра»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *