Управління освіти, молоді та спорту

Круглий стіл «Організація індивідуального навчання в закладах освіти»

Центром професійного розвитку педагогічних працівників у співпраці із управлінням освіти ДМР та ІРЦ 22 травня 2024 року для вчителів індивідуального навчання у початкових класах ЗЗСО Дунаєвецької ТГ було проведено круглий стіл «Організація індивідуального навчання в закладах освіти».
На основних аспектах організації індивідуального навчання зупинились: директор ІРЦ Пихальський І.М., головний спеціаліст управління освіти ДМР Паламарчук Е.М. та консультант ЦПРПП Дармограй Н.О.
Вікторія Жучковська, заступник директора та психолог Дунаєвецького ліцею №4, зупинилась на веденні документації щодо організації індивідуального навчання, важливості співпраці з ІРЦ, а також презентувала авторську корекційно-розвивальну програму «Нейробум», яка здобула ІІІ місце у Всеукраїнському конкурсі авторських розробок.
Досвідом роботи із дітьми мали можливість поділитись
– Михайлиця Г.В. (учитель Дунаєвецького ліцею №1),
– Прокопова А.О. (учитель Дунаєвецького ліцею №2),
– Разова М.В. (учитель Дунаєвецького ліцею №3),
– Гавінська Т.В. (учитель Миньковецького ліцею),
– Зіф Л.В. та Щерба Т.А. (учителі Мушкутинецької гімназії)
Педагоги зупинились на формах, методах та засобах, які використовують під час індивідуального навчання. Ділились досягненнями своїх учнів, а також відмічали проблеми, з якими доводиться зустрічатись.
Незважаючи на те, що кількість дітей з ООП в громаді щороку зростає, робимо усе для того, щоб кожна дитина змогла отримати належні освітні послуги. Адже освітяни громади працюють заради нашого майбутнього, заради – наших дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *