28 березня 2025 року управлінням освіти Дунаєвецької міської ради організовано семінар-практикум для кухарів харчоблоків закладів загальної середньої освіти на базі Дунаєвецького ліцею № 3. Це ще один крок до того, щоб учні мали доступ до якісного харчування, а школа стала середовищем для турботи про здоров’я.
Учасники ознайомились з особливостями приготування страв на сучасному обладнанню, складання шкільного меню, технологією приготування страв. Загалом метою зустрічі було вдосконалення професійної майстерності та обмін досвідом.
В ході проведення заходу обговорено результати моніторингу стану організації харчування в закладах освіти громади. Напрацьовано спільний план подальшого впровадження реформи шкільного харчування задля забезпечення учнів закладів освіти збалансованим та корисним харчуванням, а також популяризації культури здорового харчування.
Кулінарна майстерня
- Засідання обласної Коучинг Школи для вихователів методистів та вихователів ЗДО
- Ресурсна фортеця: місце сили та відновлення для педагогів