Управління освіти, молоді та спорту

На шляху подолання освітніх втрат

Освітні втрати останніх років через ковід та війну, на жаль, значно сповільнили розвиток освіти. Як надолужити згаяне системно, практично? Питання як наздогнати шкільну програму без стресу для себе та учнів на сьогоднішній день дуже актуальне. 14-15 серпня 2024 року з ініціативи Центру професійного розвитку педагогічних працівників проведено дводенний семінар-тренінг “Наздоженемо: курс про подолання освітніх втрат” від Освіторія за підтримки Міністерство освіти і науки України та UNICEF Ukraine для 30 вчителів природничих галузей (хімії, фізики, географії, біології) Дунаєвецької міської та Солобковецької сільської ТГ.
Громадська спілка Освіторія за підтримки Unisef, Міністерство освіти і науки України, Глобальне партнерство в галузі освіти (GPE) та Уряду Японії почали масштабний проєкт, що має на меті навчити вчительство вимірювати та долати освітні втрати.
Курс про подолання освітніх втрат «Наздоженемо» розроблений, щоб надати вчителям природничих галузей (хімії, фізики, географії, біології) необхідні знання та практичні інструменти для надолуження знань в учнів. Сьогодні освітяни мають чимало викликів, тому фахова підтримка вкрай важлива. Завдячуємо тренерці Аксинії Лезнюк, яка протягом двох днів навчала, дивувала та надихала. За дієву та комфортну платформу для проведення заходу дякуємо Дунаєвецькому ліцею №4.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *