Управління освіти, молоді та спорту

Новий досвід – запорука успіху!

У рамках співпраці Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та технікуму м. Замость (Польща), за сприяння культурно-просвітницького центру ім. Г. Сенкевича (м. Кам’янець-Подільський) 6 листопада було проведено профорієнтаційний захід «Наше майбутнє за нами». Польською делегацією презентовано роботу навчального закладу, умови вступу та проведено майстер-клас зі створення зачісок.
Наші гості мали змогу познайомитися з організацією освітнього процесу Дунаєвецької міської громади, відвідати Дунаєвецьку ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 та Дунаєвецький НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія», КЗ Дунаєвецької міської ради «Станція юних натуралістів». Для них проведено екскурсію у музей хліба та підземелля «На межі епох». Цікавим та креативним був майстер-клас «Підкова щастя», проведений керівниками гуртків Дунаєвецької СЮН.
За ініціативи начальника управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Інни Ісакової відбулось обговорення шляхів міжнародної співпраці, зокрема, проведення спільних фестивалів, конкурсів, розробка грантових проектів та обмін досвідом.
Наостанок гарні емоції підкріпили цікавими сувенірами. Нові перспективи та креативні ідеї, які будуть реалізовуватися вже до кінця 2019 року – все для розвитку освіти нашої громади!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *