На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «М’ясо (код за ДК 021:2015: 15110000-2) — Філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене, м’ясо свинини (свіже, охолоджене) обрізне І г без кістки».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ | Найменування | Одиниці виміру | К–сть | Вид | Умови поставки |
1 | Філе куряче охолоджене | кг | 7720 | охолоджене | Спеціалізованим транспортом постачальника (рефрижератор) |
2 | Стегно куряче охолоджене | кг | 8812 | охолоджене | Спеціалізованим транспортом постачальника (рефрижератор) |
3 | М’ясо свинини (свіже, охолоджене) обрізне І г без кістки | кг | 5794 | охолоджене | Спеціалізованим транспортом постачальника (рефрижератор) |
2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «М’ясо (код за ДК 021:2015: 15110000-2) — Філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене, м’ясо свинини (свіже, охолоджене) обрізне І г без кістки» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
3 054 621,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «М’ясо (код за ДК 021:2015: 15110000-2) — Філе куряче охолоджене, стегно куряче охолоджене, м’ясо свинини (свіже, охолоджене) обрізне І г без кістки», доступно за відповідним посиланням: UA-2022-12-20-011409-a