Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Продукція тваринництва та супутня продукція (код за ДК 021:2015: 03140000-4) — Яйця курячі».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Назва: яйце куряче харчове столове другої категорії С2, фасоване у горбкуваті гофровані прокладки з чарунками.
Харчові столові (до них належать яйця, які зберігаються за температури від 0 до 20 ℃ не більше ніж 25 діб, не враховуючи дня знесення)
Другої категорії (вага одного яйця від 45 до 52,9 г, не менше 45 г, маса 10 яєць не менше 460 г), умовне позначення, тобто маркування С2.
Показники якості:
Шкаралупа – чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволені поодинокі цятки, плями або смуги від транспортної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні.
Білок – чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок.
Жовток – ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, може злегка рухатися під час обертання яйця, без кров’яних плям або смужок.
Повітряна камера – може бути деяка рухливість, висота камери не більше ніж 6 мм.
Запах вмісту яйця – природний, без стороннього затхлого чи гнилосного запаху.
Заборонено постачати яйця із «зеленою гниллю», яйця з пліснявою, які мають сірувато-чорні плями, переважно на межі повітряної камери, та тріщини у шкарлупі, яйця з «кров’яним кільцем», з «красюком», з «великими плямами», «затхлі», «міражні яйця», «тумаки».
Фасування – Яйця укладають у горбкуваті гофровані прокладки з чарунками та розміщують в картонні ящики.
Кожна партія яєць повинна супроводжуватися товарно-транспортною накладною, ветеринарним документом, та документом про якість.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Продукція тваринництва та супутня продукція (код за ДК 021:2015: 03140000-4) — Яйця курячі» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
394 961,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Продукція тваринництва та супутня продукція (код за ДК 021:2015: 03140000-4) — Яйця курячі», доступно за відповідним посиланням: UA-2022-12-22-004206-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *