Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Зернові культури та картопля (код за ДК 021:2015: 03210000-6) — Картопля».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
Зовнішній вигляд – бульби цілі, чисті, здорові, сухі, непророслі, незів’ялі, зі щільною шкіркою, круглої або овальної форми.
Розмір бульби відповідно діючих стандартів.
Не допускається наявність бульб ушкоджених сільськогосподарськими шкідниками, ураженими хворобами, підморожених та зеленого кольору.
Не допускається наявність землі, яка прилипла до бульби, наявність органічних та мінеральних домішок (соломи, бадилля, каміння та ін.).
Запах і смак – властиві даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і смаку.
Розмір бульби не менше 60 мм у поперечному розрізі.
Тара – сітка 20кг.
Товар не містить генетично модифіковані організми (ГМО), відсутність нітратів, радіонуклідів та пестицидів вище норм, встановлених МОЗ.
Товари, що постачаються, мають необхідні сертифікати якості виробника, реєстраційне посвідчення та/або висновок державної санітарно – епідеміологічної експертизи, ветеринарна довідка або інший подібний документ, що підтверджує відповідність товару вимогам, встановленим до нього загальнообов’язковими на території України нормами і правилами, оформлений відповідно до вимог законодавства України, нормами Закону України «Про якість та безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини», які будуть надаватися при поставці товару.
2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Зернові культури та картопля (код за ДК 021:2015: 03210000-6) — Картопля» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
198 720,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Зернові культури та картопля (код за ДК 021:2015: 03210000-6) — Картопля», доступно за відповідним посиланням: UA-2022-12-22-015613-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *