Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1. Назва предмета закупівлі
Будівельні роботи та поточний ремонт – за кодом ДК 021:2015 – 45000000-7 (Будівництво блочно-модульної теплогенераторної на твердому паливі для опалення КУ дошкільний навчальний заклад №1 «Ромашка» по пров. Декоративному, 2-А м. Дунаївці Хмельницької області (коригування)).
(ідентифікатор закупівлі: UA-2022-02-11-001474-c)

2. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства. Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації «Будівництво блочно-модульної теплогенераторної на твердому паливі для опалення КУ дошкільний навчальний заклад №1 «Ромашка» по пров. Декоративному, 2-А м. Дунаївці Хмельницької області (коригування)», виконаній згідно з ДСТУ Б.Д.1.1-1:2013 «Правила визначення вартості будівництва», ДБН А.2.2-3:2014 «Склад та зміст проектної документації на будівництво» та інших нормативних документів. Документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Чернівецькій області №26-0325/01-21 від 10.08.2021 року. В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно з затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.

3. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення
Розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком, який знаходиться в складі проектної документації: «Будівництво блочно-модульної теплогенераторної на твердому паливі для опалення КУ дошкільний навчальний заклад №1 «Ромашка» по пров. Декоративному, 2-А м. Дунаївці Хмельницької області (коригування)». Очікувана вартість предмету закупівлі складає 1 718 365,20 грн. (один мільйон сімсот вісімнадцять тисяч триста шістдесят п’ять гривень, 20 коп.), в тому числі ПДВ.
Розмір бюджетного призначення складає 1 775 000,00 грн. (один мільйон сімсот сімдесят п’ять тисяч гривень, 00 коп.)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *