Управління освіти, молоді та спорту

Огляд готовності навчальних закладів

На виконання розпорядження міського голови № 264/2018-р від 01 серпня 2018 року проведено огляд готовності навчальних закладів громади до початку навчального року та роботи в осінньо-зимовий період. Відповідно до розпорядження утворено три робочих групи до складу яких увійшли голова міської ради Заяць В.В., заступник міського голови Слюсарчик Н.О., секретар міської ради Островський М.Г., представники відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства управління Держпродспоживслужби в Дунаєвецькому районі та управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради.
Протягом 3-х робочих днів здійснено огляд всіх закладів дошкільної, позашкільної та загальної середньої освіти. В ході об’їзду обстежено приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення технологічним обладнанням, меблями, посудом тощо. Значна увага приділялась готовності навчального закладу до старту Нової української школи.
Оглянуті заклади освіти в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, нормам протипожежної безпеки, мають матеріально-технічне забезпечення для початку навчального року та успішного проведення навчально-виховного процесу у новому навчальному році. За результатами огляду складено акти перевірки готовності з позначкою «навчальний заклад готовий до нового навчального року». Однак залишаються незавершені незначні роботи, які планується завершити до 01 вересня 2018 року. Огляд навчальних закладів дав можливість побачити глобальні проблеми освітніх установ, які в майбутньому буде внесено до плану зміцнення матеріально-технічної бази з метою їх вирішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *