Управління освіти, молоді та спорту

Онлайн-нарада з працівниками харчоблоків закладів освіти

Харчування школярів та вихованців закладів дошкільної освіти є одним із пріоритетних завдань сьогодення.
З метою покращення обізнаності працівників харчоблоків у сфері організації харчування управлінням освіти 18 лютого проведено онлайн-нараду «Особливості організації харчування в закладах освіти у весняний період».
Лариса Гудзяк, інженер-технолог дитячого харчування управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради, презентувала присутнім особливості весняного 4-тижневого меню, оновлення асортименту сезонних салатів, наголосила на необхідності дотримання калорійності страв та дотриманні санітарно-гігієнічних норм і правил на харчоблоці. Обговорили недоліки, які були виявлені під час перевірок проведених спеціалістами Держпродспоживслужби за перше півріччя 2021-2022 навчального року.
Григорій Горбатюк, бухгалтер централізованої бухгалтерії управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради інформував про зміни, які відбулись в обліку та списанні продуктів харчування, нагадав присутнім про важливість своєчасного подання заявок на продукти харчування.
На нараді наголошено, що механізм оновлення меню знаходиться під постійним контролем і наглядом, оскільки від раціонального і збалансованого харчування залежить здоров’я дітей.
Реформа системи харчування у закладах освіти розпочата – це важливий крок до здоров’я кожної дитини та суспільства.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *