Управління освіти, молоді та спорту

Основні аспекти організації роботи ЗЗСО у 2020/2021 навчальному році

Інтерактивна інструктивно-методична нарада «Основні аспекти організації роботи ЗЗСО у 2020/2021 навчальному році» на базі Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ступенів об’єднала 28 серпня керівників закладів освіти Дунаєвецької міської ради.
На нараду були запрошені міський голова В.Заяць та Ю.Чекман, заступник міського голови.
Про співпрацю всіх гілок влади із ЗЗСО розповіла О.Бабій, староста сіл Іванківці, Сл.Гірчичнянська.
Начальник управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради І.Ісакова інформувала присутніх про підготовку закладів освіти до нового навчального року, а директори Зеленчанської гімназії (В.Сенюк) та Іванковецької ЗОШ І-ІІІ ст. (О.Куровська) поділилися з колегами досвідом роботи.
В.Стиран, заступник начальника управління – начальник відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Дунаєвецького районного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області висвітлив питання «Впровадження системи ХАСПП у закладах освіти», а О.Войдевич, головний спеціаліст відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Управління Держпродспоживслужби в Дунаєвецькому районі, розповіла про організацію роботи ЗЗСО в умовах карантинних обмежень.
Учасники наради взяли участь у майстер-класах, екскурсії по закладу у формі квесту (звичайно, із дотриманням усіх санітарних вимог).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *