27 серпня 2024 року на базі Дунаєвецького ліцею №1 відбувся навчальний семінар – практикум для працівників харчоблоків закладів освіти громади. Обговорювались питання щодо оновленого сезонного чотиритижневого меню, дотримання санітарно-гігієнічних вимог на харчоблоці.
Особливу увагу приділено на виконані норми харчування.
У практичній частині семінару працівники харчоблоків мали можливість приготувати страви, які включенні до меню, а саме: «Напій з лимонів та апельсинів», «Плов з м’яса курки», салат «Полонинський», «Піца».
Питання безпечного, якісного та збалансованого харчування було і залишається одним із актуальних в закладах освіти громади. Це той фактор, який допомагає сформувати здорові харчові звички, щодня на практиці демонструючи, що корисне може бути смачним.
Практикум кулінарної майстерності
- «Колір і форма: творчі рішення у викладанні мистецьких дисциплін»
- ФОРУМ УПРАВЛІНСЬКИХ ІДЕЙ