Управління освіти, молоді та спорту

ПРОБНЕ ЗНО – 2018

З метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу до пункту тестування та робочого місця організовується пробне ЗНО, яке є важливою складовою підготовки до тестування. Завдання для пробного ЗНО, що створюються у формі предметних тестів, відповідають програмам зовнішнього незалежного оцінювання, характеристикам та структурі сертифікаційних робіт зовнішнього незалежного оцінювання.
Відповідно до наказу Українського центру оцінювання якості освіти від 13 жовтня 2017 року №150 «Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2018 році» відбудеться пробне ЗНО:
24 березня 2018 року – з української мови і літератури;
31 березня 2018 року – з англійської мови, біології, географії, іспанської мови, історії України, математики, німецької мови, фізики, французької мови, хімії.
31 березня 2018 року учасник зможе пройти пробне ЗНО з одного із запропонованих навчальних предметів.
Пробне ЗНО дає можливість:
– ознайомитися з правилами проведення ЗНО;
– підготуватися психологічно до проходження ЗНО;
– ознайомитися з форматами сертифікаційних робіт;
– орієнтуватися в різних формах тестових завдань;
– розрахувати час на виконання частин сертифікаційної роботи;
– потренуватися в заповненні бланків відповідей типу А і Б.
Участь у пробному ЗНО дає доступ до тренувального онлайн тестування.
Учаснику пробного ЗНО необхідно зайти в “особистий кабінет” на сторінку “предмети тестування” та роздрукувати запрошення-перепустку, де вказано час та місце проведення пробного ЗНО (для учнів закладів загальної середньої освіти Дунаєвецького району – Дунаєвецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3, вул. Шевченка, 109 А). У зазначений у запрошенні-перепустці день та час потрібно з’явитися на пункт пробного ЗНО. Перед початком пробного ЗНО учасник повинен пред’явити документи запрошення-перепустку та паспорт .
Результати пробного ЗНО визначатимуться за допомогою спеціального сервісу «Визначення результатів пробного ЗНО», посилання на який буде розміщено в “Особистому кабінеті” (доступ до сервісу для визначення результатів з української мови і літератури – з 24 березня, з інших предметів –з 31 березня). До 26 березня учасникам пробного ЗНО необхідно увести відповіді до сервісу з української мови і літератури, до 2 квітня – з інших предметів. Оголошення результатів пробного ЗНО з української мови і літератури – 30 березня, з інших предметів – 6 квітня. Результати пробного ЗНО не використовуються для участі в конкурсі під час вступу до вищих навчальних закладів.
На пробне ЗНО з української мови та літератури зареєструвалося 123 учні закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради, з інших предметів – 104.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *