Управління освіти, молоді та спорту

Семінар-практикум керівників методичних служб Хмельниччини

Цікаво і зімстовно пройшов семінар-практикум керівників методичних служб Хмельниччини в Дунаєвецькій міській громаді. Під час презентації освітньої галузі громади, яка проходила в системі вільного спілкування, представлено структуру управління освіти, покращення роботи шляхом вирішення запитів громади в освітній галузі.
Робота навчально-методичного центру з вивчення і тиражування кращих практик з управління освіти в ОТГ особливо зацікавили гостей, адже в даній платформі зібрані найкращі напрацювання з питань формування освіти в новостворених громадах. Учасники семінару мали змогу ознайомитись з роботою методичного кабінету, його структурою та результатами співпраці з громадами.
З найкращими своїми напрацюваннями ознайомили учасників методисти методичного кабінету. По завершенню роботи працівники управління освіти та методичного кабінету дали відповіді на питання, які виникли в процесі роботи.
На базі опорного навчального закладу Дунаєвецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 учасників семінару ознайомлено із практико-орієнтованим модулем «У творчій лабораторії учителя початкової школи».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *