Управління освіти, молоді та спорту

У ДУНАЄВЕЦЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДКРИЛИ КЛАС БЕЗПЕКИ

Одним із важливих викликів сьогодення є безпека дітей, навчання їх правильній поведінці в екстремальних ситуаціях. Тому сьогодні в опорному закладі освіти «Дунаєвецький ліцей №3» офіційно відкрився «Клас безпеки».
Розділити з дітками радість відкриття цього класу завітали: заступник начальника Головного управління з запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, полковник служби цивільного захисту Дмитро Стецюк, начальник Кам’янець-Подільського районного управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області, підполковник служби цивільного захисту Віталій Мельник, міський голова Веліна Заяць, заступник міського голови Валентина Чекман, начальник управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Інна Ісакова, а також представники поліції та медицини.
Приміщення, в якому знаходиться клас, облаштоване всім необхідним обладнанням, наочністю та корисними методичними матеріалами.
Дитяча безпека, особливо під час війни, є вкрай актуальною. Відтак знання, отриманні у цьому класі, допоможуть дітям уникнути будь-яких надзвичайних ситуацій. Школярі здобуватимуть важливі знання та практичні навички з безпеки життєдіяльності.
Проект реалізується в рамка співпраці Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Міністерства освіти і науки України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *