Управління освіти, молоді та спорту

«У кожній дитині сонце…»

Цього року 17 травня стало особливою датою для обдарованої молоді Хмельниччини. В приміщенні Хмельницького обласного академічного музично-драматичного театру відбувся урочистий збір переможців обласних етапів учнівських олімпіад та конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2019 році з нагоди вручення обласних премій – «Надія твоя, Україно!». Було надзвичайно приємно побачити зал, наповнений юними талантами, які гордо несуть звання інтелектуальної еліти Хмельниччини. З вітальним словом до учасників урочистого зібрання звернувся директор Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації – Олег Іванович Фасоля. Звертаючись до присутніх, Олег Іванович підкреслив, що наш край має багато талановитих дітей, якими ми щиро пишаємося. Це результат щоденної сумлінної роботи педагогів-наставників, учнів та їх батьків. Він побажав усім подальших успіхів та творчих досягнень, добра і миру та невичерпної енергії.
Дипломи та премії Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА отримали переможці ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад із навчальних предметів Дунаєвецької міської ОТГ: Арсенюк Дмитро, учень 6 класу гімназії Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» (за ІІ місце з фізики); Гринчевський Костянтин, учень 9 класу Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3 (за ІІ місце з біології); Станіславів Олександр, учень 11 класу Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №2 (за ІІ місце з астрономії).
Також слід відзначити участь юних дослідників Дунаєвецької міської ОТГ у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Під час захисту науково-дослідницьких робіт учні показали високий рівень результативності своєї пошукової діяльності, за що були нагороджені дипломами та преміями Департаменту освіти і науки Хмельницької ОДА. Цього року відстояли честь Дунаєвецької міської ОТГ та здобули перемогу на «науковому олімпі»: Ратушняк Діана, учениця 7 класу гімназії Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» (ІІІ місце у секції «Математика»); Крижанівська Юлія, учениця 7 класу гімназії Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» (ІІІ місце у секції «Англійська мова»); Сорочан Олександр, учень 9 класу Малокужелівського НВК «ЗОШ І-ІІ ст., ДНЗ» (ІІІ місце у секції «Історичне краєзнавство»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *