Управління освіти, молоді та спорту

Формуємо гармонію смаку

05 грудня 2024 року працівники харчоблоків закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Дунаєвецької громади взяли участь в обласному семінарі на тему «Нормативно правові аспекти меню здорового харчування закладах освіти».
В ході семінару було обговорено:
основні санітарно-гігієнічні вимоги та дотримання норм харчування у закладах освіти;
шляхи покращення харчування в закладах освіти;
програми-передумови системи НАССР.
Шеф кухарі ресторанних закладів «Ресторація Шпігеля» та «Діоскурі» поділилися лайф-хаками щодо розширення асортименту страв та удосконалення подачі. Учасники мали можливість спостерігати за процесом приготування страв за рецептурами Євгена Клопотенка.
Такі ініціативи сприяють поширеню ідей здорового харчування серед молодого покоління.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *