05 грудня 2024 року працівники харчоблоків закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Дунаєвецької громади взяли участь в обласному семінарі на тему «Нормативно правові аспекти меню здорового харчування закладах освіти».
В ході семінару було обговорено:
основні санітарно-гігієнічні вимоги та дотримання норм харчування у закладах освіти;
шляхи покращення харчування в закладах освіти;
програми-передумови системи НАССР.
Шеф кухарі ресторанних закладів «Ресторація Шпігеля» та «Діоскурі» поділилися лайф-хаками щодо розширення асортименту страв та удосконалення подачі. Учасники мали можливість спостерігати за процесом приготування страв за рецептурами Євгена Клопотенка.
Такі ініціативи сприяють поширеню ідей здорового харчування серед молодого покоління.
Формуємо гармонію смаку
- День Центру ПРПП у Стріховецькій гімназії: визначаємо нові вектори якості освіти
- Результати ІІ етапу олімпіади з правознавства