Управління освіти, молоді та спорту

Інструктивно-методична нарада для керівників ЗДО

07.05.2019 року відбулася інструктивно-методична нарада для керівників ЗДО Дунаєвецької міської ради по питанню підготовки ЗДО до роботи в літній період.
В роботі наради взяла участь Н.Костриба, начальник відділу Держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Дунаєвецького районного управління ГУ Держпродспоживслужби у Хмельницькій області. Вона ознайомила присутніх з питанням створення умов для розвитку, виховання, навчання, зміцнення здоров’я дітей дошкільного віку в умовах ЗДО у літній оздоровчий період згідно вимог чинного законодавства.
Про організацію безпечного раціонального харчування в ЗДО в літній період згідно нормативних документів з питань організації харчування дітей розповіла Л.Гудзяк, технолог дитячого харчування управління освіти, молоді та спорту ДМР.
Керівники закладів дошкільної освіти розглянули питання забезпечення організації діяльності ЗДО у літній період 2019 року (В.Колісник, начальник управління освіти, молоді та спорту ДМР), Інструктивно-методичні рекомендації МОН України щодо функціонування ЗДО у літній оздоровчий період (Г.Давиденко, методист з питань дошкільної освіти МК), створення належних умов для організації змістовної діяльності ЗДО з метою оздоровлення дітей, забезпечення їх активного відпочинку, дозвілля, здійснення освітнього процесу (Н.Криськова, завідувач ЗДО №5 «Усмішка), організації роботи та дотримання вимог з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності у закладах дошкільної освіти (Т.Вільчанська, вихователь-методист ЗДО №1 «Ромашка»).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *