Управління освіти, молоді та спорту

Засідання конкурсної комісії

30 березня 2021 року відбулося перше засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади керівника Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №3.
На засіданні члени конкурсної комісії розглянули питання:
1. Про затвердження порядку денного засідання комісії з проведення конкурсу на посаду керівника Дунаєвецької ЗОШ I-III ступенів №3 Дунаєвецької міської ради.
2. Про дотримання норм Положення про конкурс на посади керівників закладів загальної середньої освіти Дунаєвецької міської ради, затвердженого рішенням сімдесят першої (позачергової) сесії міської ради VII скликання від 28.05.2020р. №2-71/2020р.
3. Про розгляд документів, поданих претендентом на участь у конкурсі на посаду керівника Дунаєвецької ЗОШ I-III ступенів №3 Дунаєвецької міської ради та допуск/недопуск його до етапів конкурсного відбору.
4. Про делегування представників від конкурсної комісії для ознайомлення кандидата на посаду керівника Дунаєвецької ЗОШ I-III ступенів №3 Дунаєвецької міської ради із закладом освіти та затвердження графіка знайомства претендента із закладом.
5. Про затвердження дати та часу проведення етапів конкурсного відбору та встановлення тривалості проведення тестування на посаду керівника Дунаєвецької ЗОШ I-III ступенів №3 Дунаєвецької міської ради.
6. Про розгляд і затвердження ситуаційних завдань для перевірки професійних компетентностей та їх оцінювання.
На участь у конкурсі подано одну заяву. До наступного етапу конкурсу допущено одного конкурсанта.
02 квітня 2021 року відбудеться знайомство кандидата на посаду керівника закладу освіти з закладом освіти та колективом.
Наступні етапи конкурсу:
– 06.04.2021 року о 10:00 І етап конкурсного відбору на посаду керівника Дунаєвецької ЗОШ I-III ступенів №3 Дунаєвецької міської ради (тестування на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та вирішення ситуаційного завдання). Місце проведення: Дунаєвецька міська рада.
– 06.04.2021 року о 11:00 ІІ етап конкурсного відбору на посаду керівника Дунаєвецької ЗОШ I-III ступенів №3 Дунаєвецької міської ради (презентація перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти і надання відповідей на запитання членів комісії). Місце проведення: Дунаєвецька міська рада.

Протокол засідання комісії <Переглянути / Завантажити>
Перелік ситуаційних завдань та критерії оцінювання <Переглянути / Завантажити>
Примірний перелік питань для перевірки знання законодавства у сфері загальної середньої освіти <Переглянути / Завантажити>

Додатки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *