Управління освіти, молоді та спорту

Нарада з відповідальними за організацію харчування в навчальних закладах освіти

Сьомого лютого 2020 року в Управлінні освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради відбулась нарада з відповідальними за організацію харчування в навчальних закладах освіти. На нараду були запрошені заступник начальника управління освіти О. Самуник., бухгалтер централізованої бухгалтерії управління освіти Г. Горбатюк, інженер-технолог дитячого харчування Л. Гудзяк.
О. Самуник повідомив про підписання договорів на продукти харчування, про проведення тендерів. Наголосив про відповідальність комірників за замовлення продовольчої сировини, за якість продуктів при їх зберіганні на складі, а також за розрахунок необхідного обсягу продуктів для забезпечення повноцінного харчування дітей в навчальних закладах.
Г. Горбатюк нагадав присутнім про своєчасність замовлення продуктів харчування, правильність обліку та використання продуктів, контроль за супровідною документацією. Розповів про новий асортимент продуктів в 2020 році та їх постачальників.
Л. Гудзяк ознайомила всіх із новими технологічними картами, із можливістю та правильністю застосування нового асортименту продуктів. Детально розповіла про інноваційний підхід до харчування в навчальних закладах, нагадала про вартість харчування згідно рішення сесії міської ради, про важливість дотримання норм харчування та охоплення гарячим харчуванням школярів в загальноосвітніх навчальних закладах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *