Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Охоронні послуги (код за ДК 021:2015: 79710000-4) — Послуги охорони».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
1.1. Дислокація об’єктів, які підлягають охороні – на 11 об’єктах, що здійснюються технічними засобами та працівниками охоронних служб.
1.2. Загальні вимоги:
Учасник повинен мати ліцензію на здійснення господарської діяльності у сфері надання послуг з охорони власності та громадян, отриману у порядку, встановленому Законом України «Про охоронну діяльність» та іншими нормативними актами.
Досвід роботи по охороні об’єктів не менше 5 років, та на ринку охоронних послуг – не менше 10 років.
Для прийняття сигналів тривоги охоронна організація використовує власний пульт централізованого спостереження (далі – ПЦС) з цілодобовим режимом чергування операторів такого пульту, який повинен бути укомплектований штатними працівниками.
Виконання послуг повинно здійснюватися шляхом негайного реагування, безпосереднього виїзду на об’єкт охорони у разі надходження на ПЦС сигналу тривоги при використанні засобів ручної тривожної сигналізації, встановленої на об’єктах з урахуванням дислокації охоронюваних об’єктів замовника (не більше ніж 5 хв.). Результати виїзду повідомляються власникові об’єкта. У разі виявлення порушення цілісності об’єкта забезпечується його фізична охорона, а у разі виявлення на об’єкті правопорушників їх затримання.
Учасник повинен мати мобільні групи швидкого реагування в містах, вказаних в дислокації об’єктів, що охороняються.
Співробітники Учасника, які безпосередньо будуть надавати охоронні послуги мають бути штатними працівниками Учасника з досвідом роботи не менше трьох років, віком 20-50 років.
Учасник повинен здійснювати охорону об’єкта охоронниками з відповідною екіпіровкою: формений одяг у відповідності до сезону з атрибутикою охоронного підрозділу, посвідчення, засоби активної оборони, засоби зв’язку, мобільні радіостанції, ліхтарі.
Послуги повинні надаватись з використанням власного автотранспорту швидкого реагування Учасника в кількості не менше двох одиниць.
Загальна кількість груп з урахуванням дислокації охоронюваних об’єктів замовника повинна бути не менше двох.
Загальна кількість групи реагування (наряду охорони) повинна бути не менше двох осіб.
Співробітники Учасника в нічний час повинні здійснювати фізичне патрулювання територій об’єктів, що знаходяться під охороною, з метою забезпечення правопорядку без додаткової оплати.
Персонал Учасника повинен мати законодавчо визначені права на застосування фізичної сили, технічних та інших спеціальних засобів з метою припинення правопорушень, протидії злочинності під час охорони громадського порядку на об’єкті;
1.3. Перелік вимог, яким повинні відповідати послуги охорони під час фізичного патрулювання:
Повна матеріальна відповідальність за збереження та охорону майна та інших матеріальних цінностей з вини охорони, в разі пошкодження їх відшкодування.
Попередження крадіжок матеріальних цінностей та виявлення умов, що спонукають крадіжки.
Виявлення, запобігання та припинення несанкціонованих проникнень на об’єкт охорони.
Виявлення, запобігання та припинення перебування осіб, яким не надано відповідних повноважень, на об’єкті охорони.
Виявлення, запобігання та припинення протиправного заволодіння майном на об’єкті охорони.
Виявлення, запобігання та припинення заподіянню об’єкту охорони збитків шляхом умисного пошкодження або знищення майна, протиправного посягання на особисту безпеку осіб, які перебувають на території об’єкта охорони.
2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Охоронні послуги (код за ДК 021:2015: 79710000-4) — Послуги охорони» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
889 812,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Охоронні послуги (код за ДК 021:2015: 79710000-4) — Послуги охорони», доступно за відповідним посиланням: UA-2022-12-13-002612-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *