Управління освіти, молоді та спорту

Оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»

Управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантних посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

Вимоги до кандидатів на заміщення вакантних посад педагогічних працівників (консультантів) комунальної установи Дунаєвецької міської ради «Центр професійного розвитку педагогічних працівників»
– вільне володіння державною мовою;
– вища педагогічна освіта ступеня не нижче магістра;
– стаж педагогічної та/або науково-педагогічної роботи не менш як п’ять років;
– громадянство України;
– високі моральні якості та організаторські здібності;
– стан фізичного і психічного здоров’я, що не перешкоджає виконанню професійних обов’язків.

Необхідні документи:
– копію паспорта громадянина України;
– письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
– копію трудової книжки;
– копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудженого наукового ступеня;
– письмову згоду на збір та обробку персональних даних.
Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, непередбачені в оголошенні про проведення конкурсу.

Документи приймаються протягом 20 календарних днів від дня оприлюднення оголошення на веб-сайті Дунаєвецької міської ради, управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради за адресою: м. Дунаївці, вул. Гагаріна, 16, каб. №5.
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці надається за тел. (03858) 31203.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *