Управління освіти, молоді та спорту

Практикум шкільних бібліотекарів

29 березня 2018 року на базі Дунаєвецького НВК «ЗОШ І-ІІІ ст., гімназія» відбувся практикум шкільних бібліотекарів з теми «Використання таблиць Exel для впорядкування та обліку бібліотечних фондів».
Учасники практикуму згадали нормативні вимоги до впорядкування та обліку навчальних підручників, довідкової та художньої літератури, про які розповіла методист МК управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Жучковська В.І. Також бібліотекарі мали можливість практично оволодіти навичками використання таблиць Exel при складані інвентаризації бібліофондів, визначенні потреби чи залишку підручників, замовлені підручників для учнів освітніх закладів на наступний навчальний рік тощо.
Новинами у сфері бібліотечної справи поділилась голова МО шкільних бібліотекарів Добровольська Г.М., яка нещодавно відвідала обласний семінар голів методичних об’єднань з проблеми «Роль бібліотеки ЗЗСО в реалізації державної політики в сфері освіти».
Організація даного роду практичних заходів для фахівців бібліотечної справи закладів освіти в черговий раз доводить, що шкільна бібліотека має бути інформаційним центром школи і «має йти в ногу з часом».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *