Управління освіти, молоді та спорту

Спартакіада школярів Хмельницької області 2019 року

Третій рік поспіль команда управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради стала золотим призером Спартакіади школярів Хмельницької області .
У 2019 році команди ЗЗСО Дунаєвецької міської ОТГ взяли участь у змаганнях обласної спартакіади з таких видів спорту: баскетбол 3х3 (юнаки 2001 року народження і молодші), баскетбол 3х3 (юнаки 2004 року народження і молодші), волейбол (дівчата 2002 року народження і молодші), волейбол (дівчата 2005 року народження і молодші), волейболу (юнаки 2002 року народження і молодші), волейбол (юнаки 2005 року народження і молодші), легка атлетика, Всеукраїнський фізкультурно-патріотичний фестиваль школярів України «Козацький гарт».
З 8 по 13 червня в с. Стрілкове Генічеського р-ну Херсонської обл. проходив фінал Чемпіонату України з волейболу серед юнаків та дівчат 2005 р.н. і молодше Шкільна волейбольна ліга України. Юнаків Хмельницької обл. представляла команда Дунаєвецької ЗОШ І-ІІІ ст. №3. Наша команда потрапила в четвірку найсильніших команд, де вибороли ІІІ місце і стала бронзовими призерами.
За підсумками Спартакіади школярів Хмельницької області 2019 року управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради в загальнокомандному заліку посіло І місце серед районів та ОТГ і було нагороджено кубком та грамотою Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації і Хмельницького обласного відділення (філія) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *