Управління освіти, молоді та спорту

Вітаємо з підкоренням Всеукраїнського олімпу з географії!

«Географія – це наука про Землю, її природу, населення та його господарську діяльність. Саме ви є тим поколінням, яке в майбутньому на цій землі буде працювати і вивершувати ефективну і повноправну державу в Європі та світі – нашу Україну», – так розпочав своє вітання учасникам олімпіади перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук. Адже саме у місто Луцьк з’їхалися близько 150 учасників ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, які навчаються у 8-11 класах у різних куточках нашої держави.
У складі команди Хмельниччини була і наша юна дунаєвчанка – учениця 10 класу Дунаєвецького ліцею №4 Сасюк Вероніка Романівна. Вероніка вдруге успішно представляє Хмельниччину на Всеукраїнському етапі, виборюючи першість на І, ІІ та ІІІ етапах учнівської олімпіади з географії. Цього року Вероніка здобула ІІІ місце на Всеукраїнському етапі. Дана перемога є наслідком відповідальності, працелюбності та наполегливості обдарованої дунаєвчанки, яка є лідером та президентом ліцею, переможцем найрізноманітніших конкурсів, олімпіад, МАН. За перемогу на IV етапі олімпіад Вероніка Сасюк отримала СЕРТИФІКАТ для отримання академічного гранту на покриття вартості повного терміну навчання на бакалаврських або магістерських програмах KSE.
Змагання на Волині проходили з 01 по 04 квітня. Керівником команди юних географів Хмельниччини була учитель географії Дунаєвецького ліцею №4 Бега Інна Володимирівна, яка зуміла привити любов до географії та успішно підготувати Вероніку Сасюк до даної олімпіади.
Щиро вітаємо Вероніку, її учителя-наставника, батьків, педагогів Дунаєвецького ліцею №4! Бажаємо міцної віри в Перемогу та впевнених кроків у світле майбутнє!
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатись та здобувати перемоги!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *