Управління освіти, молоді та спорту

День Центру ПРПП у Залісцівській гімназії – фокус на професійне зростання вчителя НУШ

Весняні канікули з Центром ПРПП розпочалися Днем Центру професійного розвитку педагогічних працівників у Залісцівській гімназії, проведеного 25 березня. Метою було визначення напрямів індивідуальної освітньої траєкторії професійного розвитку кожного педагогічного працівника в системі безперервної освіти, обговорення нових освітніх ідей щодо формування загальних та професійних компетентностей , необхідних для створення, підтримки та розвитку здорового, безпечного, розвивального, інклюзивного освітнього середовища та надання психолого-педагогічної підтримки учасникам освітнього процесу в умовах надзвичайних ситуацій.
Педагоги гімназії удосконалювали свої знання Професійного стандарту учителя щодо трудових функцій, професійних ролей вчителя НУШ. Розвитку творчого потенціалу педагогів, вдосконаленню їх професійних компетентностей, збагаченню досвіду новітніми ідеями, трендами навчання сприяли методичні активності від консультантів Центру ПРПП та тека з корисними наочними матеріалами, які поповнять методичну скарбничку закладу освіти.
Учасники долучилися до цікавої інтелектуальної комунікації, отримали методичні ідеї щодо організації освітнього процесу в умовах війни, подолання освітніх та навчальних втрат, випробували елементи проведення ресурсних відновлювальних практик згідно «Календаря турботи про себе» від психологині Світлани Ройз, визначили способи та стратегії збереження власного ментального здоров’я.
Сподіваємось, що кожен учасник зустрічі обрав свою стратегію професійного зростання та вдосконалення. А комунікація в дружньому колі стане запорукою якісних результатів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *