Управління освіти, молоді та спорту

Засідання колегії управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради: підведення підсумків за І півріччя навчального року

26 грудня 2023 року під головуванням начальника управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради Інни Ісакової відбулося засідання колегії за участю керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, Інклюзивно-ресурсного центру та Центру професійного розвитку педагогічних працівників. На порядок денний колегії було винесено актуальні питання розвитку освіти громади, зокрема, про підсумки роботи навчальних закладів за І півріччя 2023/2024 н. р.; про вивчення системи роботи психологічної служби в закладах загальної середньої освіти; про Єдину електронну систему звітності; про планування роботи управління освіти, молоді та спорту на 2024 рік.
Начальник управління освіти Інна Ісакова підвела підсумки роботи навчальних закладів за І півріччя 2023/2024 навчального року та висловила подяку керівникам закладів освіти громади за стійкість, силу, відданість справі у нелегкий для усіх час. Із зазначених питань колегії інформували: Олег Самуник – заступник начальника управління освіти, молоді та спорту, Аліна Надвірняк – директорка Січинецької гімназії, Оксана Лукіянова – директорка Голозубинецького ліцею, Наталія Чумак – консультантка КУ ДМР «Центр професійного розвитку педагогічних працівників». У ході колегії відбулося нагородження здобувачів освіти навчальних закладів громади за підсумками участі у загальнонаціональному проєкті фізичного виховання «Пліч-о-пліч зі спортом».
З усіх розглянутих питань прийняті відповідні рішення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *