З метою попередження та недопущення небезпечних ситуацій пов’язаних з організацією харчування 16 вересня 2021 року управлінням освіти, молоді та спорту Дунаєвецької ради проведено зустріч з керівниками закладів освіти громади.
Обговорювались питання дотримання принципів безпечності продуктів харчування, заснованих на системі ХАССП, головним завданням якої є аналіз небезпек і проведення контролю за усіма етапами приготування страв і продуктів харчування, починаючи від прийому продуктів і до моменту подачі готової страви. Наголошувалось на вимогах до будь-яких організацій харчового ланцюга, а саме: гігієна персоналу, приготування страв, приймання та зберігання продуктів, миття та дезінфекція, боротьба зі шкідниками тощо.
В ході зустрічі також піднімалось важливе питання дотримання протиепідемічних заходів при організації харчування в закладах освіти в умов ах карантину.
ЗУСТРІЧ З КЕРІВНИКАМИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ
- Державна служба якості освіти пропонує онлайн-курс «Управління якістю освіти в школі»
- Державна служба якості освіти провела вебінар «Що нового в інституційному аудиті шкіл»