Управління освіти, молоді та спорту

Керівники закладів освіти підводили підсумки навчального року

15 травня в управлінні освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради за участі заступника міської ради Валентини Чекман під керівництвом начальника управління освіти, молоді та спорту Інни ІСАКОВОЇ відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти.
Підведено підсумки освітньої галузі за 2023/2024 навчальний рік, окреслено план дій в підготовці закладів до нового навчального року. Обговорено організацію індивідуального навчання (педагогічний патронаж) для дітей з ООП на 2024/2025 навчальний рік та стан виконання додаткових корекційно-розвиткових занять для учнів з ООП в закладах освіти громади. Проаналізовано використання енергоносіїв у закладах освіти за друге півріччя 2024 року.
Проведено аналіз та підсумки конкурсу-огляду художньої самодіяльності закладів загальної середньої освіти громади «Ми діти твої, Україно!» відзначено грамотами та подяками найкращі колективи та окремі номери художньої самодіяльності.
Дякуємо кожному керівнику за командну і плідну роботу, адже ворог постійно змушував вас переривати уроки і переміщувати дітей в укриття. Але ваш професіоналізм та злагоджена робота дійсно втримали ситуацію і маємо гарні показники роботи у 2024 році. Кожен з вас доклав максимум зусиль для того, аби наші діти здобули якісну освіту і надалі створили рушійну силу задля нашої Перемоги й відбудови країни!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *