Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Макаронні вироби (код за ДК 021:2015: 15850000-1) — Макаронні вироби твердих сортів пшениці».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Найменування Одиниці виміру К-сть

1

Макаронні вироби твердих сортів пшениці.

Макаронні вироби вироблені з борошна твердих сортів пшениці 1-го класу, групи «А», вищого гатунку. Висушені до необхідної вологості, стійкі при зберіганні.

Вологість макаронних виробів не повинна перевищувати 13%.

Колір – однотонний з кремовим або з жовтим відтінком, відповідний сорту борошна, без слідів непромісу.

Смак і запах – властивий даному виду виробів, без стороннього присмаку і запаху. Не допускаються сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки плісняви.

Форма – відповідає типу виробу, повинна бути правильною.

Поверхня має бути гладкою, без помітних крапок і краплин, без білих смуг та плям, допускається незначна шорсткість, без стороннього присмаку та запаху.

Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування. На кожній одиниці фасування (коробці), або на ярлику, повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Якість виробів повинна відповідати діючим стандартам в Україні. Тара та пакувальні матеріали, які використовують для пакування, повинні бути не пошкоджені, чисті, сухі, без сторонніх запахів.

Фасування: 1-3 кг.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, які встановлено нормативно-правовими актами України, ДСТУ та/або ГОСТ.

кг 5360

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Макаронні вироби (код за ДК 021:2015: 15850000-1) — Макаронні вироби твердих сортів пшениці» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
171 520,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Макаронні вироби (код за ДК 021:2015: 15850000-1) — Макаронні вироби твердих сортів пшениці», доступно за відповідним посиланням: UA-2022-12-16-010119-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *