Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «Утилізація сміття та поводження зі сміттям (код за ДК 021:2015: 90510000-5) — Вивезення, утилізація, захоронення сміття (побутових, харчових та твердих відходів) із закладів освіти Дунаєвецької міської ради».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Назва послуги Вимоги до предмету закупівлі Періодичність Орієнтована кількість, м3
Вивезення, утилізація, захоронення сміття (побутових, харчових та твердих відходів) із закладів освіти Дунаєвецької міської ради (контейнерна система) Збирати і вивозити відходи спеціальними автотранспортними засобами. При загрузці машини слідкувати за повним забором відходів без залишення його в контейнері. Забезпечувати очищення території від відходів, що висипалися з контейнеру при загрузці їх до автомобілю. Запобігати пошкодженню контейнерів. Вивозити відходи, дотримуючись санітарних норм у закладах освіти. Два рази на тиждень за графіком або за замовленням 807,9
Вивезення, утилізація, захоронення сміття (побутових, харчових та твердих відходів) із закладів освіти Дунаєвецької міської ради (без контейнерна система) Збирати і вивозити відходи спеціальними автотранспортними засобами. При загрузці машини слідкувати за повним забором відходів без залишення його на майданчику. Забезпечувати очищення території від відходів, що залишилися при загрузці до самоскиду. Вивозити відходи, дотримуючись санітарних норм у закладах освіти. Згідно замовлення 245

Надання послуги здійснюється протягом 2024 року за адресами вказаними в дислокації закладів освіти / установ Дунаєвецької міської ради за контейнерною та без контейнерною схемою.
1. Перевізник відповідає за вивезення твердих сміття (побутових, харчових та твердих відходів) та утилізації з територій, зазначених в дислокації в комплексі, як цілісного об`єкту без розділу на окремі частини.
2. Після вивантаження контейнерів, працівниками Перевізника здійснюється обов`язкове їх повернення на місце контейнерного майданчика та прибирання розсипаного сміття на відстані 3 м по периметру контейнерного майданчика.
3. За несвоєчасне вивезення відходів (поточної доби), що підтверджується двостороннім актом, підприємство – перевізник сплачує пеню у розмірі подвійної облікової ставки НБУ, яка діяла в період, за який нараховується пеня, від розміру фактично не наданих послуг за кожен день прострочення виконання зобов`язання.
4. Чітке дотримання режимів і графіків прибирання погоджених з управлінням освіти, молоді та спорту.
5. Дотримання прироохорнного та санітарного законодавства.
6. Наявність власного сміттєзвалища або укладеного договору на користування сміттєзвалищем.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «Утилізація сміття та поводження зі сміттям (код за ДК 021:2015: 90510000-5) — Вивезення, утилізація, захоронення сміття (побутових, харчових та твердих відходів) із закладів освіти Дунаєвецької міської ради» сформований з урахуванням очікуваної кількості, тарифу та вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
219 829,89 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі очікуваним об’ємам, діючому тарифу та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «Утилізація сміття та поводження зі сміттям (код за ДК 021:2015: 90510000-5) — Вивезення, утилізація, захоронення сміття (побутових, харчових та твердих відходів) із закладів освіти Дунаєвецької міської ради», доступно за відповідним посиланням: UA-2023-12-13-020834-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *