Управління освіти, молоді та спорту

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 11 жовтня 2016 р. № 710 «Про ефективне використання коштів» (зі змінами) надається обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, розміру очікуваної вартості предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 03140000-4 – Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйця курячі)».
1. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:

Яйце куряче
Назва: яйце куряче харчове столове другої категорії С1, фасоване у горбкуваті гофровані прокладки з чарунками.
Харчові столові (до них належать яйця, які зберігаються за температури від 0 до 20 ℃ не більше ніж 25 діб, не враховуючи дня знесення)
Першої категорії (вага одного яйця від 53 до 62,9 г, умовне позначення, тобто маркування С1.
Показники якості:
Шкаралупа – чиста, непошкоджена, без видимих змін структури, без слідів крові чи посліду. Дозволені поодинокі цятки, плями або смуги від транспортної стрічки площею не більше ніж 1/8 поверхні.
Білок – чистий, щільний, світлий, прозорий, без сторонніх домішок.
Жовток – ледь видимий під час овоскопування, контури не окреслені, займає центральне або злегка зміщене положення, може злегка рухатися під час обертання яйця, без кров’яних плям або смужок.
Повітряна камера – може бути деяка рухливість, висота камери не більше ніж 6 мм.
Запах вмісту яйця – природний, без стороннього затхлого чи гнилосного запаху.
Заборонено постачати яйця із «зеленою гниллю», яйця з пліснявою, які мають сірувато-чорні плями, переважно на межі повітряної камери, та тріщини у шкарлупі, яйця з «кров’яним кільцем», з «красюком», з «великими плямами», «затхлі», «міражні яйця», «тумаки».
Фасування – Яйця укладають у горбкуваті гофровані прокладки з чарунками та розміщують в картонні ящики. Упаковка має забезпечити повне збереження вантажу та його якості під час його транспортування з урахуванням вантажно-розвантажувальних послуг.
Відповідність ДСТУ 5028:2008 Яйця курячі харчові. Технічні умови. Товар виробництва України.
Кожна партія яєць повинна супроводжуватися товарно-транспортною накладною, ветеринарним документом, та документом про якість.

2. Обґрунтування розміру бюджетного призначення:
Розмір бюджетного призначення для предмета закупівлі «код ДК 021:2015: 03140000-4 – Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйця курячі)» сформований з урахуванням очікуваної вартості закупівлі.
3. Очікувана вартість предмета закупівлі:
348 876,00 гривень.
4. Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:
Очікувана вартість предмета закупівлі сформована на підставі самостійного аналізу цін на аналогічні за технічними характеристиками товари через мережу Інтернет та відповідає розміру бюджетного призначення.
5. Процедура закупівлі:
Відкриті торги з особливостями по предмету закупівлі «код ДК 021:2015: 03140000-4 – Продукція тваринництва та супутня продукція (Яйця курячі)», доступно за відповідним посиланням: UA-2023-12-19-021256-a

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *