Управління освіти, молоді та спорту

Семінар з питань організації харчування

Представники управління освіти, молоді та спорту Дунаєвецької міської ради та ЗЗСО стали учасниками семінару з питань організації харчування дітей, учнів, вихованців та додержання вимог санітарно-гігієнічних правил та норм закладів освіти, який відбувся у м.Кам’янець-Подільському.
Метою семінару було підвищення рівня знань з питань організації та безпечності харчування у закладах освіти та розуміння дотримання законодавства.
В.Блажиєвська, заступник начальника управління – начальник відділу ДОН ОДА, ознайомила присутніх з нормативно-правовим забезпеченням організації харчування у закладах освіти. Про державні закупівлі, вимоги та підготовку тендерної документації для закупівлі харчових продуктів, впровадження НАССР інформувала О.Титарчук, начальник відділу безпечності харчових продуктів головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області.
Спеціалісти територіальних відділів Держпродспоживслужби розповіли про основні недоліки та проблеми організації харчування, виявлені під час інспектування закладів освіти.
Учасникам семінару було презентовано досвід Кам’янець-Подільського управління освіти і науки «Новий підхід до організації харчування в ЗЗСО м.Кам’янця-Подільського.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *