Управління освіти, молоді та спорту

Соціально-емоційне навчання у фокусі TAGs

27 березня 2024 року за підтримки Центру професійного розвитку педагогічних працівників відбулася третя зустріч учасників Teacher Activity Groups (TAGs) у рамках проєкту «SWITLO». Цього разу темою зустрічі стало соціально-емоційне навчання (СЕН).
У часи війни програма соціально-емоційного навчання особливо актуальна. Адже вона допомагає учнівству опанувати навички співпереживання собі та іншим, стабілізації емоцій і вміння бути щасливими, а вчителям надає інструменти, необхідні для розвитку емоційного, соціального та етичного інтелекту учнів та самих себе. Платформою для проведення зустрічі став Дунаєвецький ліцей №4.
Тренери заходу Анна Ройзнер, Марина Сметанюк, Світлана Ігнатьєва та Аліса Валентієва підготували для учасників насичену теоретичну частину, яка супроводжувалася релевантними практичними завданнями та активностями. У приємній та змістовній співпраці педагоги креативили, імплементували та презентували свої ідеї.
У ході зустрічі учасники: ознайомилися з основними поняттями та принципами СЕН; дізналися про важливість розвитку емоційного інтелекту учнів; поділилися власним досвідом та ідеями щодо впровадження СЕН у своїй педагогічній практиці.
Працюємо, розвиваємося, ділимося думками, запозичуємо досвід і памʼятаємо: ми ще на один день стали ближче до Перемоги!
Бажаємо учасникам проєкту подальших успіхів у професійному розвитку та плідної співпраці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *